”Romantik i Rom”av Megan Stine

Romantik i Rom handlar om två tjejer som är tvillingar. De heter Charli och Leila. Båda två har fått jobb i Rom på ett modeföretag, där dem ska jobba hela sommaren. Charli och Leila älskar mode, och de ser väldigt mycket fram emot det. Båda två kommer på plats på hotellet i Rom, sen hälsar en tjej som heter Jami oss välkomna hit till Rom. Jami ska ha hand om dem hela sommaren.

 

Sen får de hälsa på dem andra sommarjobbarna som också har lyssnat på Jami. Charli ser en riktigt söt kille ett par meter framför henne och han heter Paulo. Leila hälsar på alla med ett glatt leende. Sen dagen där på hamnar de på kontoret där Mr Trotoni jobbar. Det är han som de ska jobba för, Leila och Charli tycker inte att han ser så trevlig ut. Han presenterar sig för alla sommarjobbarna och berätter vilka som ska jobba med vem. Leila ska jobba med Heidi, och Charli ska jobba med Paulo. Vilken dröm, tänker Charli, och Leila blir inte lika glad för Heidi är inte den trevligaste personen av alla sommarjobbarna.

 

Charli och Paulo ska ha hand om en leverans som ska levereras på ett speciellt ställe. Leila och Heidi ska dela ut post på kontoret. Sen händer det lite saker, några får sparken….

 

Den här boken tyckte jag var väldigt bra för det hände många roliga saker och det hände ju dåliga också men jag ger den 4/5 boktokar.

 

// Elin Svensson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0